aliasbond.reismee.nl

Good god

Zoo daar ben ik weer. Ongelooflijk nu ik hier zit , weet ik gewoon niet waar ik moet beginnen. heleluja, prais the lord. Heb ooit eens gezegd, God ben jezelf, en daar ga ik nu zelf ingeloven. Zo ongelooflijk voor je het weet ben je vier dagen verder maar voor je gevoel een heel leven. tja m n (sorry een computer met kuren) maag moest maar even wachten want voor ik het wist lag ik met een broek onder een thais vrouwtje te kreperen van de pijn. lekker dacht ik een massage. en weet je hoe goedkoop het ook is, je word gewoon een beetje gierig. ja ja marisje maris, alleen nu nog gieriger. Want voor 2.80 bath (das ongeveer 6 euro) wat dus uiteindelijk nog duur is ook, een uurtje thaise massage, heerlijk toch, nou ze had me nog net niet in de hout greepze was hard op weg om de botten uit m n lijf te drukken. alsof ik een lappe pop was zeg. Geweldig en op het moment dat ze nock nock hoorde was ze nog verbaasd ook. Ik dacht dat ik erin bleef van het lachen, en ze lachte vrolijk met me mee. Ed vertelde hoe ze hem te grazen hadden genomen en moesten lachen toen zijn lijf de knock nock als antwoord terug gaf. Want daar gaat het juist om. En ze krijgt nog bet ook. Naast me lag er een te snurken, hoe kan dit dacht ik, ja Anne je moet ook voor de oil massage gaan. Eenmaal weer buiten stelde ik het maagje gerust met een heerlijk bordje noudels curry voor 50 bath wat een festijn zeg. Ik besloot al lopend het veroverde te veroberen, helemaal niets mis mee.Het leuke is je komt van het ene gesprek in het andere. Dus de drang om ergens bij te willen horen is zo niet meer aan de oorde. Ik had besloten om me maar mee te laten voeren met de komende exursie dus de volgende morgen om zeven uur werd ik opgehald om wederom, alleen nu in een bus, door bankok te worden gesleept opweg naar andere slachtoffers. Ik was gelukkig niet de enige. Twee uur later verlieten we bankock op weg naar centraal thailand Kanchanaburi. Eh eh o ja als eerst op weg naar de river kwai jaSunny je had helemaal gelijk dat viel lelijk tegen, Museum bezocht wat ook niet echt volle zalen zou trekken als je het zou weten. Ach who cares,we eten wat we drinken wat we kletsen wat op weg naar een waterval die meer mensen verzamelde als water.En weet je ook dat kan de pret niet drukken want de ontmoetingen tussendoor zijn goud waard zoveel leuke verhalen en informatie, dat je gewoon al blij word van, ja gewoon alles bij elkaar. zo zit je bij de een en zo weer bij de ander. Als laatst voor die dag althans voor de we naar de accomodatie gingen, kwamen we bij de leeuwen tempel terecht ( ik wist niet eens waar we allemaal terecht zouden komen), en besefte maar altegoed dat die beslissing om met de tuk tuk driver mee te gaan een nasleep van twaalf dagen zou hebben. Lekker hoor alleen maar discussie met je zelf. Wat naar de leeuwen en dan, hallo ik ben hier net . En ik moest er nog voor in de rij ook.Toen ik aan de beurt was werd me duidelijk gemaakt dat ik m n begeleider z n hand moest blijven vast houden tot ik achter de kitty cat zat. Ik wilde nu ik er toch was hem wel aanraken en dat werd dan ook een vluchtig contact zodat ikde begeleidersnel weer vast kon houden om de volgende z n ding te kunnen laten doen, ik was er klaar mee. Maar toen, overdonderend gewoon, wat was dit te gek, helemaal in de middle of nergens was het floating hotel. Ik weet zeker dat menig een meteen rechtomkeer had gemaakt bij het zien van de kamer en dan nog niet gesproken over de badkamer. Maar de omgeving heeft het echt helemaal goedgemaakt Toen ikhet plassen echt niet meer kon tegenhouden moest ik wel, en met een ware potten kijker. Ik zag iets vanuit m n ooghoeken een glijdende beweging maken maar toen ik nogmaals keek zag ik niets. Ietsje dichterbij om nog eens goed te kijken en toen glibberde een slang Aaagh wa aaaaaa een waterslang.kon nog net mijn broek omhoog trekken om het hokje wat voor badkamer doorging te verlaten en tot bezinning te komen. Dit wilde je toch, Weet je nog in surinaame dat je helemaal nietsbent tegengekomenen zoals Brian altijd zegt kalmte gaat je redden. Dus ik besloot om kalm te blijven en te bedenken dat ie op doorreis was net als ik. liep naar buiten met mijn dagboek en begon te schrijven. na een uurtje dacht ik toch nog maar eens kijken. God daar was ie weer, ik besloot iemand te roepen en te vertellen over deze ongenode gast die al een uur te lang zonder te vragen het hok binnen was geslopen.Een van die lachende thaien mee om wel is even te komen kijken want volgens hem kon het niet waar zijn. Hij mee, en ja hoor hij kon hem niet vinden. Nou dat vond ik pas erg waar is ie. En daar ging ie weer, Ik snel terug omde man roepen. het hele hok gesloopt om hem vervolgens weer net zo achter te laten zoals ik hem in het begin getroffen had. Ik besloot erover op te houden. Het was een geweldige avond vergezelddoor zoveel verhalen en nationaliteiten dat ik mezelf gelukkig prijste met de excursie, op deze geweldig romantiche plek waar ik me de konimg te rijk voelde. Die shang biertjes smaakte naar meeer en meer.En ja hoor de stoelen dans who cares die taal spraken we allemaal. Wel echt dansen he, ook nog de limbo, en wa ja schenk nog maar een beetje bij.Heerlijk geklets en gelachen, tot het tijd was om te gaan. Ik had grote kans dat ik vannacht in ieder geval niet alleen was, help. men wilde nog ruilen maar ik dacht, het gaat zoals het gaat. Voor de zekerheid nog een keer kijken, gelukkig geen slang. toch nog een sigaretje roken, toen opeens m n nepalese buurman met een geschrokken hoofd melde dat hij de volgende was met de ongenode gast. We raakte weer met een groepje in gesprek tot het echt tijd was. Weer de nepalees nu was het een kleintje maar geen water slang. Ik besloot een foto te maken, daar had ik toen niet aan gedacht. Hoe paranoia kan je worden he vals alarm, het was een geinproviseerde buis voor(vraagteken)Het duurde even voor ik deslaap kon vatten en moest ook de overtolige shang lozen toen er een tweede gast, een hele mooie maar enge kikker boven m n pot hing. Nu was ik allen iedereen sliep al, ben toch gaan plassen, en uiteinelijk in een half bakken slaap gevallen. volgende dag olifant gereden, en weer op naar bankok om met deslaap trein naar chiang mai te tuffen op naar het volgende hoofdstuk. Het leuke van alleen reizen is dat het een aan eenschakeling is van korte maar heftige ontmoetingen. Elk afscheid brengt weer een nieuwe ontmoeting te weeg.hicken in de bergen dat doe je toch niet als je slim bent. Ja dat zeg je nu, dat zei je woensdag toch ook niet toen jehet boekte. rustig vrouw eerst maar een olie massage en wat te knabbelen dan zien we morgen wel verder goed. luitjes weet jehoe leuk het is om al die berichtjes te lezen van een afstand, geweldig. (de leestekens die de woorden kracht bij moeten zetten kan ik op deze computer met al die rare tekens niet vinden.) Als het goed is ga ik een thaise masaage cursus doen dus wie durft mag proefkonijn zijn. Heerlijk weer een paar dagen weg van de beschaving, tot snel. En weet dat Nooit voor altijd is.hele dikke kip basil kus. Anne AliasBond
Laughing

Lilian

Hey Anne,

Wat een avonturen heb je al beleefd. fijn om te lezen dat je zo geniet tussen de spanningen van het onbekende door. Heel veel plezier.
groetjes, Lilian

p.s. straatje sneeuwvrij maken hoeft even niet meer (het regent) wat zal ik nu eens voor spannends gaan doen? Denk dat het slapen wordt. Voor jou ook een relaxte nacht hoop ik.

Barbara Pijpker

Hi Anne, wat heerlijk om jouw verhalen te lezen. In gedachten ben ik daar ook. Wat een ervaringen al die dagen in een mooi ver land, met zoveel andere nationaliteiten. En jijzelf, lekker relativerend met humor en lef. Zeker weten dat ik al je verhalen bij terugkomst wil horen. En ondertussen geniet ik van je berichten onderweg. De zon uit Thailand zou ik ook graag willen voelen. Nu regent het en de lucht is grijs. Met jouw verhalen voel ik toch die warmte. Lekker genieten griet, en die massages oh ja daar zou zeker ook ik Thaise centjes voor over hebben. Ps. al het geleerde in de praktijk brengen toch. Dan kunnen we wel wat rochelen. Bijvoorbeeld meditatie en massage!!
Enjoy and take care. En let op je spullen meid. Belangrijker kijk uit voor slangen en kijk uit naar nieuwe avonturen. Big hug, Barbara P

Tosca

Heee lieverd!!

Wat fantastisch weer allemaal. Ik wil zeker proefkonijn zijn voor je thaise massage! Leuk he z'on "wilde" slang. Bah! Maak je wel veel foto's? Laterrrr! xxx Tosca

Harley-Dean van Zaane

he mama,

fijn om te horen dat je het leuk hebt. Vergeet vooral niet dat je lol moet maken en er van moet genieten want daar draait het allemaal om. Ook de groeten van Jaem

Veel kusjes

Harley-Dean

Karima

Hey vrouwtje!!

Jaaahaaaa.....ook ik volg je verhalen hier ;)

Wat spannend allemaal. Ik heb er ontzettend veel waardering voor dat je dit toch maar even doet, ik denk dat er een hoop mensen zijn die zo zouden ruilen met je. En dan die massages! Hahah Wat een luxe...heerlijk! Geniet ervan. Oh.. en ik bied me ook zonder twijfel aan als proefkonijn. En hoop dat ik dan gelijk nog iets van je kan leren op dat gebied, de laatste keer dat ik iemand een massage gaf begon ze keihard te gillen op kantoor... Je begrijpt wel, sindsdien dus nooit meer hahahaa!

Blijf vooral schrijven, zorg goed voor jezelf (maar dat lukt aardig zo te zien) ;) Blijf zelfverzekerd..aan elk onzekerheid komt een einde ;) En anders schrijf je het lekker van je af. Want naar mijn idee ben je cker niet alleen als ik zo door de reacties heen lees.

-x- gr,

Karima (Soliman) Just in case :P

Sedrig/Divo/ And Beyonce!!

Kan niet gekker worden whahhaa...
Zie alles gewoon voor me he Anne die vrouw die op u springt enzo whahahnee leuk!!

en hoe is het daar nana vast een raare vraag want u verhalen zijn zo geweldig maar weet niet hoe ik het voor ogen kan zien dus daarom WACHT IK TOT DIT ALLES LIVE VERTELD WORDT...

XOXO

PS: AUDITIE KOMT ECHT DICHTER EN DICHTER BIJ

Marisca

Eén week Thailand; eten, ontmoetingen, wc-ontberingen, toch gierig zijn en tijdens de eerste confrontatie met een DIER meteen een slang treffen. Keep on going!!!!

dikke kus,

Marisca

Bro

This is all You need babe'e'e'e'e'

jazz je dochter

heey mamma

ik vind het heel fijn om te horen dat je je het zo naar je in hebt ik ben der van overtuigt dat je nog heel veel gaan beleven ik hoop het ook voor je en ik wacht op je thaise massage :D iloveyou so much end i miss you
xxxx jazz je enige echte dochter