Nog 36en een half uur
Het is bijna 24:00 en ja eindelijk ik ben aan het inpakken begonnen. sjeempie he, wat is die backpack klein! Even leek het erop dat ik meer spullendan ruimte had. Maar met een beetje proppen hier en daar wil het allemaal best lukken. wHAAAHAAAAWHAAA. Zo die moest er echt effe uit. Wat een ongelooflijk nieuw gevoel valt mij hier ten deel zeg. WHAAAWHAAWHAAAAA, Oeps die vloog eruit zonder dat ik er erg in had. God wat doe ik mezelf aan, en ja Ole ik weet het en beloof het bij deze ook plechtig, genoeg is genoeg, maar ikga gewoon, endan ook nog eens voor zestig dagen. Heerlijk! Het voelt een beetje als een ritje in de achtbaan, terwijl ik nog steeds achter m`n vertrouwde computer zit. Hartverwarmend vandaag,afscheid met een lach en een traan. Wat een geweldig idee het boekje Maris, ik heb er nu al plezier van, zeker ook met de gedachte dat er binnen nu en snel, tot nu toe, compleet vreemde er een krabbel in zullen zetten, spannend toch. (ik heb het nog niet gelezen hoor dat bewaar ik lekker voor een rustig alleen moment) Wat zullen die momenten er zijn zeg. Momenten van genot en weemoed, zoals ik `m nual ervaarde bij het afscheid voor zestig dagen. Ah man wat is nou zestig dagen, op een heel mensenleven? Ik laat het zij die het interesseren over zestig dagenweten, oke? Nou verder nog even genieten van de schaarse momenten, de momenten van voor dat ik naarThailand ben gegaan.
Anne (AliasBond

Gisteren hebben we een leuk "goodbye" feestje gehad. Lekkere Thaise curry gegeten om ons achterblijvers een beetje het idee te geven wat we ondermeer allemaal gaan missen. Ik kijk nu op de klok en zie dat er nog ongeveer 24 uur resten voordat je met je backpack op je rug naar het station gaat lopen. Het wordt nu wel heel realistisch allemaal. Wat een avontuur! Ik ben erg benieuwd hoe je alles gaat beleven. Hou ons op de hoogte. Kus, Edwin
HAHAHAHAHA!!!
Wat gaat er gebeuren je sluit straks in volledig bewustzijn alle deuren, maar weet het is maar voor even al lijkt het een heel leven wat het eigenlijk ook is maar dat leven ga je beleven en dat is niet mis zonder je vorige leven en je eigen bloed voor wie jij er alles toe doet. mensen om je heen laten je niet alleen in gedachte altijd bij je.
Jij bent wie je bent en het duurt niet lang eer je dat erkend of aanvaard als je dat al niet hebt gedaan. Maar let wel op mischien sta je in je hoofd alleen aan de top laat los wat je weet en beleef wat je daar in het verre land omgeeft.
Maar je bagage waar je wat aan hebt uit je vorige leven moet je zeker ook de kans geven je weg te leiden zonder verstoring van het hier en nu.
Mzll see ya
TRUT !!,
Zit ik te lezen, moet ik huilen en me make-up zit er net op!.Het is net een spiegel, wat gebeurt er allemaal het afgeopen jaar en nu! Gaat me even te snel allemaal. Alsje me een paar jaar geleden vroeg hoe zit het leven er uit,danwist ik het wel, maar nu weer wat ouder en spiegels overal, en wijzer wil ik zeker niet zeggen, stap ik in de ene verandering/verbazing naar de volgende.Deze verandering, gaat naar thailand,moet nog 2 maanden wachten voor dat ik weet ,
WHAT THE FUCK HAPPEND!!
brasa jackie
Dear Anne,
Als je thuis komt, heb je een nog grotere rugzak nodig voor al je verhalen. Geniet van "je reis"en have fun.
Liefs Astrid van De Bun