De twilight zone.
30 nov. 2009
🇹ðŸ‡
vanuit Thailand
Achter de computer op het vertrouwde adres, beleef ik de reis keerop keer. Niet wetende wat me eigenlijk te wachten staat. De angst slaat zo nu en dan toe. Waar begin ik aan en vooral ook way! Ik denk dat ik alleen ga, maar weet al te goed dat ik al die deeltjes met een bepaalde geldinsdrang in mezelf mee neem. Ik krijg het nog druk met mezelf. Whoozes het komt steeds een stapje dichterbij. Als eerst het boeken van de reis, de nodige inentingen, visa aangevraagt en deze weblog. De meningen zijn zo divers dat het een goed begin is om alle kanten of veel kanten belicht te zien. En het mooie is dat niemand het nog weet wat er komen gaat. potverdikkeme wat een uitdaging, ik dank mezelf op mien blote knieen dat ik dat aangegaan ben.Whiehoehw Thailand here I come. hoe ik het doe doe ik het, wat ever happens happens, twaalf januarie is de dag, dat dit wezenloze avontuur beginnen mag. yoehoe krijg ik binnen met een nog onbestendig gevoel,eerst maar aankomen inThailand is het eerste doel. kus Anne Alias Bond.

01 dec. 2009, 19:21
mama ik mis je nu al
02 dec. 2009, 16:05
Je weet niet wat er komen gaat, tuurlijk weet je het wel. Bloed, zweet en tranen, maar ja wel tranen van verdriet, maar ook vele van geluk. Heel veel plezier, denk wel af en toe met je hoofd en niet alleen met je hart. Niet lullig hoor, je weet wat ik bedoel.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}